Leave Your Message
Материјал за кабел од кожа LSZH
Категории на производи
Истакнати производи

Материјал за кабел од кожа LSZH

Нашата компанија, JINGZE, е горда да ги претстави нашите најнови материјали за обложени кабли кои се дизајнирани да обезбедат супериорни перформанси во различни услови. Со карактеристиките на отпорност на временски услови, висока отпорност на пожар, ниско согорување на чад, ниска токсичност и заштита на животната средина, нашите кабли се идеални за широк опсег на апликации. Воспоставивме професионален тим за експерименти со предмети, со насоки од професори од познати домашни училишта, за постојано да ги подобруваме перформансите на нашите обложени кабелски материјали. Нашата цел е да ги минимизираме загубите во случај на пожар и да им обезбедиме на нашите клиенти најдоброто можно искуство. Верувајте во JINGZE за висококвалитетни, сигурни и еколошки обложени материјали за кабел

  КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ

  1. Отпорност на атмосферски влијанија: Материјалот за кабли за обвивка со низок чад и нула е соодветен и за внатрешни и за надворешни апликации бидејќи може да ги толерира ефектите од секојдневните временски услови, како што се сончева светлина, дожд и влажност.
  2. Висока отпорност на пожар: Материјалите со халогени обвивки со ниска димна нула обично поседуваат висока отпорност на пожар, што помага да се заштити изолацијата во каблите за време на пожар и да се спречи нејзиното ширење.
  3. Согорување со мал чад: во случај на пожар, материјалот од кабелската обвивка со ниско ниво на чад, нула, произведува помалку чад, што ја подобрува безбедноста при евакуација на екипажот.
  4. Ниска токсичност: Материјалот за кабли за обвивка со мал чад, нула халоген, обично создава помалку штетен гас дури и кога гори, намалувајќи ја можноста за токсичност при пожар.
  5. Заштита на животната средина: Нулта халоген состав на овој материјал за обвивка ги намалува неговите негативни ефекти врз атмосферата и озонската обвивка.

  ОБЕМ НА КОРИСТЕЊЕ

  Кабел и оптички кабел, коаксијален кабел, мрежен кабел, кабел за лифт, итн.
  Материјал за кабел од кожа LSZH 234eo0
  1234 lt8
  LSZH кожа линија кабел материјал-1os3

  Тест предмети и стандарди

  Карактеристики на термопластични полиолефински изолациски материјали и материјали за обвивка без халогени, отпорни на пламен со слаб чад.

  Ставка за проверка

  Единица

  Рбарања

  WDZ-Y-J70

  WDZ-Y-H70

  WDZ-Y-H90

  1

  Јачина на истегнување

  MPa

  ≥10. 0

  ≥10. 0

  ≥10. 0

  2

  Издолжување при прекин

  %

  ≥160

  ≥160

  ≥160

  3

  Комора за стареење на воздухот

   

   

   

   

  Температура на стареење

  100±2

  100±2

  110±2

  Време на стареење

  ч

  168

  168

  240

  Максимална стапка на промена на јакоста на истегнување

  %

  ±25

  ±25

  ±25

  Максимална стапка на промена на издолжувањето при прекин

  %

  ±25

  ±25

  ±25

  4

  Термичка деформација

   

   

   

   

  Тест температура

  90±2

  90±2

  90±2

  Експериментален резултат

  %

  ≤50

  ≤50

  ≤50

  5

  Отпорност на волумен од 20 ℃

  О · м

  ≥1. 0×1012

  ≥1. 0×1010

  ≥1. 0×1010

  6

  Отпорност на волумен на работна температура

   

   

   

   

  Тест температура

  70±1

  -

  -

  Отпорност на волуменот

  О · м

  2. 0×108

  -

  -

  7

  Диелектрична Сила

  MV/м

  20

  18

  18

  8

  Тест со топлотен шок

   

   

   

   

  Тест температура

  130±3

  130±3

  130±3

  Тест време

  %

  1

  1

  1

  Експериментален резултат

  -

  Без пукање

  Без пукање

  Без пукање

  9

  Ударна температура на кршливост

   

   

   

   

  Тест температура

  -25

  -25

  -25

  Експериментален резултат

  Број

  ≤15/30

  ≤15/30

  ≤15/30

  10

  Тест за отпорност на озон

   

   

   

   

  Тест температура

  -

  25±2

  25±2

  Време на експеримент

  ч

  -

  Дваесет и четири

  Дваесет и четири

  Концентрација на озон

  ppm

  -

  250-300

  250-300

  Експериментален резултат

  -

  -

  Без пукање

  Без пукање

  11

  Тест за потопување во топла вода

   

   

   

   

  Тест температура

  -

  70±2

  70±2

  Време на експеримент

  ч

  -

  168

  168

  Максимална стапка на промена на јакоста на истегнување

  %

  -

  ±30

  ±30

  Максимална стапка на промена на издолжувањето при прекин

  %

  -

  ±35

  ±35

  12

  Индекс на кислород

  %

  28

  30

  30

  13

  Густина на чад

   

   

   

   

  без пламен

  -

  ≤350

  ≤350

  ≤350

  пламен

  -

  ≤100

  ≤100

  ≤100

  14

  Со согорување се ослободува киселоста на гасот

   

   

   

   

  Содржина на HCI и HBr

  %

  ≤0,5

  ≤0,5

  ≤0,5

  Содржина на HF

  %

  ≤0,1

  ≤0,1

  ≤0,1

  pH вредност

  -

  4.3

  4.3

  4.3

  Електрична спроводливост

  μS/мм

  ≤10

  ≤10

  ≤10

  15

  Опасности од токсичност од чад од материјал

  Според барањата за примена на производот, договорени од страните за понуда и побарувачка.

  СЕРТИФИКАЦИИ

  65499f1kp2
  65499f1tcw
  65499f2mxp
  65499f27bj