Leave Your Message
010203
ngeunaan-Jingze

Yancheng Jingze Bahan Anyar Téhnologi Co., Ltd.

Diadegkeun dina bulan Séptember 2016, kalayan ibukota kadaptar 20 juta yuan, ayana di wewengkon Bicang Town, Kacamatan Tinghu, ngawengku wewengkon 22 acres, kalawan aréa wangunan ngeunaan 8600 méter pasagi, mangrupakeun panalungtikan téhnologi rékayasa kotamadya. sareng pusat pangembangan perusahaan khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan bahan polimér énggal.
View More
  • 12
    taun
    Sajarah Pangwangunan
  • 100
    +
    Jumlah Pagawé
  • 170
    Juta+
    Performance Unggal Taun
  • 2000
    + ton
    Kapasitas Produksi Unggal Bulan

Produk Panas

01
utama aplikasi

Kualitas Produk

Pastikeun yén prosés produksi nyumponan standarisasi sareng syarat pangaturan sareng unggal léngkah dipantau sareng dikontrol. Ngadegkeun sareng nerapkeun sistem manajemén kualitas ISO 9001 pikeun mastikeun standar kualitas. Pilih bahan baku kualitas luhur sareng mastikeun aranjeunna nyumponan spésifikasi produk sareng sarat palanggan.

Tambih deui
01/02

Jasa Kami

bérita paling énggal

Mitra

kabel wanma
kabel
dumei
JNYE
MITRA
KEUNTUNGAN